Rhinos piknik – a konklúzió

Egy esemény nem akkor ér véget, ha eljön az utolsó óra, fontos a pár nappal későbbi kiértékelés. Nézzük, milyen is volt ez a piknik.

A helyszín: tökéletes. Rendezett, kulturált környezet, ápolt park, mindenre alkalmas talaj. Itt jegyzem meg, hogy közelről nézve elég sok csikk, kupak, apró szemét van szétszórva. Ha úgy alakul, hogy rendezünk egy hasonló eseményt lehet, összekötjük a nulladik fél órát pár szemeteszsákkal… A mosdó kérdés kardinális probléma, azonban most megoldódott. Hosszú távon erre megoldást kell találnunk, már csak a gyerekek miatt.

Az idő: ezt két részre osztanám. Egyrészt kifogástalanul napos, kellemesen meleg volt, habár délidőben erősen mozogtak már a pokrócok az árnyékba. De hát elfelejtett tavasz lenni, ez itt már a nyár volt. És az intervallum a másik oldal. Valljuk be, ez a 9-18 túl hosszú volt ahhoz, hogy egyszerre legyünk sokan. Az élményt bár csak minimálisan befolyásolta, mégis jobb lenne, az egészet mondjuk a délutánba szorítani.

Programok: voltak ígéretek, többségük teljesült is. Azonban valamiért nem mind. Utóbbiak ellenére azt mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát, nem láttam unatkozó, csalódott arcokat.

Közösség: a jelenlevők 70-80%a a Rhinoshoz köthető ember volt. Nyilván volt elég sok opció szerencsére a városban, mégis azt érzem, hogy több “nem rinó” is lehetett volna. Lehet erre ok az esemény neve is. Egy Szoboszlói piknik név jobb lett volna.

Szumma: remek nap volt! Úgy volt jó, ahogy volt. A következőre kijavítunk pár “hibát”, megtartjuk a jó dolgokat. A gyerekek játszottak, mesét hallgattak. Beszélgettünk, mozogtunk, jól éreztük magunkat. Ezt folytatni kell úgy, hogy odafigyelünk a fenti elemzésre.

 

 

 

 

Keca